« Tillbaka
Jobb

Workshop: Vårt projekt

[Utbildning] Behöver ditt team grundläggande kunskaper i projektarbete? Projektbyrån Berglund&Co erbjuder en workshop där ni tillsammans med erfarna projektledare lägger grunden till ett lyckat projekt.

VÅRT PROJEKT – från idé till projektplan.
Är ni en grupp som ska arbeta i projektform? Vilka krav ställs på er? Hur fungerar det? Måste ni jobba enligt fastlagda modeller? Måste ni inleda varje möte med gruppkram? Eller kort sagt – vad är egentligen ett projekt?

Välkommen till en workshop då vi gemensamt arbetar fram grunderna för att få en bra start på ert projekt. Vi går igenom grundläggande principer och arbetssätt. Dessutom får ni ta del av praktiska råd från erfarna projektledare. Kursdagens upplägg anpassas efter ert specifika projekt.

I förberedelserna ingår att ni lämnar information om egna förväntningar, förutsättningar och vad ert planerade projekt omfattar. Vi jobbar i liten grupp, informellt och med hög grad av delaktighet.

Från kursdagen får ni med er dokumentation och ett intyg på genomförd workshop samt givetvis inspiration och er egen modell för hur ni ska arbeta.

För vem? Kursen riktar sig till arbetsgrupper inom områden som bildning, vetenskap och kultur och som har mindre erfarenhet av projektarbete eller vill få en bra start på en ny del av verksamheten.

FAKTA:
Tid och plats för workshopen bestäms i samråd med deltagarna. Paketpris för workshop enligt offert. Max 10 personer/workshop
Kontakt: Åse Berglund, tel 0735-21 22 95 projektbyran@berglundoco.se

WORKSHOPLEDARE
Åse Berglund, projektledare med erfarenhet från många stora nationella projekt: generalsekreterare för jubileet Linné2007, projektledare för den första Raoul Wallenbergs dag och jubileet Den heliga Birgitta 700 år samt konferens­koordinator för EU-konferensen New World – New Solutions samt Forest Value.
Jonas Lundqvist, projektledare och kommunikatör.
Cecilia Lindheimer, utställningsproducent och grafisk formgivare.
Samt övrig kompetens relevant för just gruppens beskrivna projektbehov.

En liknande workshop anordnas i på Arbetets museum i Norrköping 12 april 2016. den riktar sig då i första hand till dig som ska arbeta i en roll som ledare i ett projekt. Läs mer här ››

Fördjupning kan ske genom workshops med inriktning på:
• konferens, möten och event
• finansiering, ekonomi och avtal
• kommunikation
• utställningsproduktion

« Tillbaka