VILKA ÄR &CO?

Projektbyrån erbjuder ett flexibelt paket med kompetens från flera olika företag: projektledare, skribenter, formgivare, ämnesexperter inom olika områden, webbproducenter, leverantörer av promotionmaterial, fotografer, kulturstrateger, konferensproducenter med flera.
I dialog med dig som uppdragsgivare sätter vi ihop en projektgrupp med precis de resurser du behöver, anpassade efter just dina specifika projektbehov. Rätt kompetens för varje tillfälle.

Åse Berglund

Generalsekreterare, projektledare, konferenskoordinator… Åse har onekligen stor erfarenhet av stora projekt. Det har bland annat handlat om Carl von Linné, den heliga Birgitta och vetenskapskonferenser. Hennes roll (och styrka!) är att se de breda perspektiven, planera och leda arbetet och att ha full koll på arbetsprocesser. Och att sätta ihop relevanta och kompetenta arbetsgrupper – som exempelvis &Co.


Jonas Lundqvist information

Jag erbjuder ett brett spektra av kompetens för dina kommunikations- och projektbehov inom kultur, event, offentlig sektor eller näringsliv. Då är ibland det mest effektiva ett mångsidigt one-man-band. Men behövs ett storband så växer jag med kompetenta kollegor och kundens egen arbetsgrupp. De tre ben som verksamheten stabilt vilar på är grafisk design och produktion, kommunikation och projekt. Eller sammansatt blir det en komplett extern kommunikationsavdelning.

Jonaslundqvist.se ››


Cecilie Moe

Jag har 17 års erfarenhet av projektledning, teamledning och sälj med möten i fokus: konferenser, kongresser, mässor, projektledning och restauration. Med erfarenhet av att hantera nationella, nordiska och internationella möten har jag byggt upp ett stort nätverk inom mötesindustrin. Min styrkor är kundfokus, att vara drivande, stor erfarenhet, ansvarstagande samt organisatorisk och social kompetens.

cecilie@admeet.se


RICA Sweden

Vi levererar produkter, varor, gåvor, merchandise, give aways – kärt barn har många namn. Tillsammans med dig som kund skissar vi på produkter till ditt eget sortiment, levererat av hantverkare från jordens alla hörn. Vi levererar profilerande produkter till museum, slott, varumärken, upplevelser, turister, företag – alla med sina egna uttryck. Referenser: Prins Eugens Walldemarsudde, Thielska Galleriet, Vasamuseet, Millesgården, Svenskt Tenn, Racksta Museet, Zornsamlingarna, Sundborn, Icehotel, Slottsboden, Solliden, Jobs och Britta i Dalarna.

Ricasweden.se ››


Tigerform

Cecilia Lindheimer/Tigerform sysslar med utställningsproduktion, grafisk form & design med tyngdpunkt på tidningsproduktion. Jag har varit verksam som formgivare sedan 1995 och haft kunder som Riksteatern, Wallmans Nöjen, Nya Pistolteatern, Livrustkammaren och Bildverksamheten Strömholm. För många mindre företag har jag producerat produktinformation, foldrar, grafiska profiler och böcker.

Tigerform.se ››


Hajgudens ordbyrå

Jag heter Johan Hagesund och delar kontor med Åse Berglund. Jag jobbar med text i alla former. Jag både producerar text på uppdrag och bearbetar befintlig text. Bland mina kunder kan nämnas bland andra Linköpings Hockey Club, Östergötlands museum och Brukskultur Åtvidaberg. Jag har erfarenhet av att projektleda bokproduktioner i alla led, även distribution, marknadsföring och försäljning. Jag är också verksam som förläggare och redaktör på DIBB förlag i Linköping. I bakgrunden finns en magisterexamen från Linköpings universitet och studier i Förlagskunskap på Stockholms universitet.

johha637@gmail.com


Ett nätverk av kompetens

För att kunna leverera just det du behöver toppar vi vid behov &Co med just den specifika kompetens som sätter spets på resultatet. I vårt nätverk finns fotografer, skribenter, formgivare, webbproducenter, kulturadministratörer, marknadsstrateger, illustratörer och flera andra specialister. Ett kompetent gäng!